Szemüveglencsék

Amióta a németországi Zeiss szemüveglencse gyártó cég megjelent Magyarországon, az Ő termékeit részesítjük előnyben.

Hogy miért?
  • 2 év garanciát vállalnak a szemüveglencséken lévő fényvisszaverődő rétegre
  • minden szemüvegviseléssel kapcsolatos problémára van megoldásuk
  • bármilyen, a külvilágból érkező káros hatással szemben védelmet tudnak nyújtani a különböző rétegeik
  • a közvetlen Németországba beérkező online rendelés lehetőségével, nagyon lerövidült a gyártás időtartama
  • a cég fejlesztői folyamatos újításokkal segítik, hogy minél tökéletesebb legyen a látásunk pl. i.Scription

Kérem, tekintse meg az alábbi pár perces videó filmet, mely összefoglalja, amit a szemüveglencsékről tudni érdemes!

Az alábbi információk is segítik Önt a döntésben.

EnergyzeMe

Az első olyan szemüveglencse, amely a kontaktlencse viselők igényeire lett kifejlesztve. A lencse alsó részén a pluszos szemüveget viselőknek minimális mértékben meg lett növelve a dioptria értéke, míg a mínuszos szemüveget viselőknek le lett csökkentve a dioptriájuk, ami segíti a szemet az alkalmazkodásban a digitális eszközök használatakor. Ezzel elősegíti a fáradt szem pihentetését és megelőzi a további megterhelést.

Munkaszemüveg

Ez a személyre szabott megoldás a viselőnek 3 felhasználási távolságban is tiszta, éles látást nyújt. – 1. olvasótávolság = olvasás, okostelefon, tűbefűzés | 2. munkatávolság = asztali gép, videó játék, gitározás, főzés | 3. beltéri távolság = tárgyalóterem, takarítás, TV nézés. – Hasonlít a multifokális szemüveglencséhez, de ebben az esetben sokkal szélesebb a köztes rész, ezért a viselő természetesen tudja tartani a fejét és nyakát, teljes kényelmet biztosítva a munkavégzés során. – Ez a konstrukció viszont nem alkalmas autóvezetéshez, utcán való közlekedéshez.

DuraVision Blue Protect

A kék-ibolya fény szabadban és beltérben is állandóan jelen van. Egyrészt szabályozza a bioritmusunkat, másrészt azonban, ha túl hosszú ideig vagyunk kitéve ennek a fénynek, hozzájárulhat az ideghártya fotokémiai károsodásához. Ezzel növelve a ma még gyógyíthatatlan macula degeneráció kockázatát. – Ez az új réteg szelektíven szűri azt a fényt, azaz csak a káros részét veri vissza, a szervezetünkre hasznos rész viszont átengedi. – Kimondottan azoknak lett kifejlesztve, akik sok időt töltenek beltérben LED lámpákkal, számítógépekkel, tabletekkel, TV-vel körülvéve.

Drive Safe

Nem veszi észre elég gyorsan a tárgyakat amikor esőben, szürkületben vagy éjszaka vezet? – Vakítja a szembejövő autók fényszórója? – Nehezen fókuszál újra, amikor tekintete az út, a műszerfal, a belső és a külső tükrök között vált? – Ez a forradalmian új technológia lehetővé teszi, hogy a fent említett körülmények között is erőlködés nélkül, biztonságosan és kényelmesen vezethessen.

Digital Lens

A mai kor igen nagy kihívások elé állítja az emberi szemet. A közeli és távoli vizuális feladatok közötti váltások száma jelentősen megnövekedett. Átlagosan naponta közel öt órát nézzük az okostelefonok és tabletek kijelzőit ill. a TV készüléket. Akár 80-szor is ránézünk mobiltelefonunkra. Ezek a számok pedig csak nőni fognak a jövőben. A kis betűméret valamint a közeli és távoli tárgyak között váltakozó tekintet hatalmas igénybevételt jelent a szemizmok számára. Ráadásul 30 éves kor felett folyamatosan csökken a szem alkalmazkodóképessége is. Ez pedig homályos látást, fáradt szemeket, fej-és nyakfájást eredményezhet.  A ZEISS Digital Lens szemüveglencsék tökéletesen optimalizált közeli és távoli zónájának köszönhetően gyors és kényelmes fókuszálást tesz lehetővé, bárhová is néz.