Bemutatkozunk

Guszti

Jakabos Optika
látszerész

Férjemmel, Takács Ágostonnal 35 évig éltünk boldog házasságban és 35 éven keresztül dolgoztunk együtt üzletünkben. Azonban egy gyors lefolyású, váratlan betegség véget vetett közös életünknek, közös álmainknak… Mindannyiunknak hiányzik a kedvessége, szelídsége, humora, segíteni akarása, szakmai alázata, ügyessége! … Sosem feledünk Guszti, mindig velünk maradsz!…Tamás fiúnk, akinek oly büszkén adta át a tudását, lépett most Édesapja nyomdokaiba.

Tamás

látszerész

Takács Tamás vagyok. A látásvizsgálat és az eredmények felírása után, én fogok segíteni kiválasztani az arckarakteréhez és a felírt dioptriához illő, legmegfelelőbb keretet. Majd bemutatom Önnek egy rövid képsorozatban, hogy milyen típusú lencsék közül tud rendelni. A pontos keretbehelyezésről is én fogok gondoskodni.

Laura

optometrista – látszerészmester

Takácsné Jakabos Laura vagyok. Legtöbbször a vizsgálóban tartózkodok. Amióta kicseréltük gépparkunkat a legkorszerűbb, leginnovatívabb műszerekre, rádöbbentem, hogy milyen nagyszerű lehetőségeim nyíltak arra, hogy a lehető legjobb szemüveget írjam fel Önnek! Folyamatos képzéseken begyűjtött, naprakész információkkal, megoldásokkal várom!

Tamara és Tamás édesanyja vagyok. Nagyon szeretem a természetet, minden hétvégémet az erdőkben töltöm. Végigjártam a klasszikus, spanyolországi Camino Frances-t és a Camino Norte-t is. Az Országos Kéktúra csodálatos tájain is végiggyalogoltam. 2017 nyarán pedig a Magyar Zarándokúton követtem őseink nyomát. Nagyon szeretek fotózni, olvasni és a túlélő dokumentumfilmek rajongója vagyok. De számomra azok a legboldogabb pillanatok, amikor együtt van a Mi Kis Családunk!