Bemutatkozunk

Guszti

Jakabos Optika
látszerész

Takács Ágoston vagyok. Elsőként velem fog találkozni, amikor az üzletünkbe lép. Én fogom Önt továbbirányítani a látásvizsgálatokhoz. Ezután segítek kiválasztani az arckarakteréhez és a felírt dioptriához illő, legmegfelelőbb szemüvegkeretet. Majd bemutatom Önnek egy rövid képsorozatban, hogy milyen típusú szemüveglencsék közül tud rendelni. A pontos keretbehelyezésről is én fogok gondoskodni.

Tamara és Tamás édesapja vagyok. Szabadidőmben rejtvényeket fejtek és nagyon szeretek olvasni is. Van egy kis műhelyem, ahol fatárgyakat készítek. Kedvelem a természetfilmeket és az izgalmas játékfilmeket. A sportok közül a futball a kedvencem.

Laura

Jakabos Optika Dombóvár
optometrista – látszerészmester

Takácsné Jakabos Laura vagyok. Legtöbbször a vizsgálóban tartózkodok. Amióta kicseréltük gépparkunkat a legkorszerűbb, leginnovatívabb műszerekre, rádöbbentem, hogy milyen nagyszerű lehetőségeim nyíltak arra, hogy a lehető legjobb szemüveget írjam fel Önnek! Folyamatos képzéseken begyűjtött, naprakész információkkal, megoldásokkal várom!

Tamara és Tamás édesanyja vagyok. Nagyon szeretem a természetet, minden hétvégémet az erdőkben töltöm. 2013-ban Nagylányommal végiggyalogoltunk az El Camino-n. Az Országos Kéktúra csodálatos tájait is bejártam. 2017 nyarán pedig a Magyar Zarándokúton követtem őseink nyomát. Nagyon szeretek fotózni, olvasni és a túlélő dokumentumfilmek rajongója vagyok. De számomra azok a legboldogabb pillanatok, amikor együtt van a Mi Kis Családunk!

Kati

szemész szakorvos

Dr. Karaszi Katalin vagyok. A Pécsi Orvostudományi Egyetem elvégzése óta a Kaposi Mór Megyei Kórházban dolgozok Kaposváron. Munkahelyi változatosságot a másodállások jelentenek számomra. Magánrendeléseim mellett, jelenleg heti 1 alkalommal Tabon szakrendelek, havi egyszer pedig Barcs egynapos sebészeti műtőjében dolgozok. Örömmel tettem eleget Laura felkérésének és havonta egyszer Dombóvárra is ellátogatok, hogy ellássam a Jakabos Optika szembetegséggel küzdő Pácienseit. Szakmai kíváncsiságból folyamatos továbbképzéseken veszek részt kül- és belföldön egyaránt. Fő érdeklődési területeim: a szürkehályog műtéti ellátása, zöldhályog, általános szembetegségek ambuláns kezelése, cukorbetegek szemfenéki szűrése, követése, lézeres kezelése.

Szabadidőmben legszívesebben a világot járom, érdekel a lakberendezés, a kreatív alkotás.